FLATCAST - The Streamingsite for Webcasting listen to music ... chat ... meet friends ... broadcast your music Imprint
   
.:Radio-Floresita-Nr1:.

░░▒▓██▓▒░░°•.•⁀⋱‿ 💕 RADIO ♪ FLORESITA 💕 ⁀⋱‿.•° ░░▒▓██▓▒░░
▓██▓▒··· •☆ [̲̲̅̅ ̲̲̅̅B̲̲̅̅ ̲̲̅̅o̲̲̅̅ ̲̲̅̅m̲̲̅̅ ̲̲̅̅B̲̲̅̅ ̲̲̅̅o̲̲̅̅ ̲̲̅̅n̲̲̅̅ ̲̲̅̅i̲̲̅̅ ̲̲̅̅] ☆• ···▓██▓ 💕 ⁀⋱‿dJ Besforta 💕 ⁀⋱‿dJ KadY 💕 ⁀⋱‿dJ Vanessa 💕 ⁀⋱‿dJ Drandafili 💕 ⁀⋱‿dJ Ebrru 💕 ⁀⋱‿dJ Pejonja 💕 ⁀⋱‿dJ Vampiri 💕 ⁀⋱‿dJ Emina 💕 ⁀⋱‿dJ Sevdalia 💕 ⁀⋱‿dJ Luda Albanka@ 💕 ⁀⋱‿ dJ Ilir Style 💕 ⁀⋱‿dJ Meti 💕 ⁀⋱‿dJ Kiwi💕 ⁀⋱‿dJ Nuki 💕 ⁀⋱‿dJ Kemajl 💕 ⁀⋱‿ dJ Luani 💕 ⁀⋱‿dJ Bessarti 💕 ⁀⋱‿dJ Caki 💕 ⁀⋱‿dJ Vendimi 💕 ⁀⋱‿dJ Zamir 💕 ⁀⋱‿ 💕⁀⋱‿ ▓██▓██▒ Gjithë Stafi i Radio Floresita Koncideron Bashk'Veprim Te Barabartë më Një Shoqëri Të Gushtë Dhe Të Qendrushem !! Për Me Shum Informacione Ju LutemI Kontaktone Stafin Skype: radio.floresita. Me Shum Knaqesi Ju Mir Pret Stafi I PerGjithshum


Enter stream   SID: 1566071 User: 8 Unique User: 8
User-Nr.:
10745979
Member since:
Username:
.:Radio-Floresita-Nr1:.
Firstname:
Radio Floresita
Lastname:
BomBoni
EMail:
Web:
www.radio-floresita.tk & www.radio-floresita.fm.tc
Street:
8826590 - - - - 2012
City:
Country:
MIRË SE VINI TË RADIO FLORESITA
Birthday:
17.06.2012
Education:
Profession:
RADIO FLORESITA Nuk dot jet as i pari as i fundit gjithmon do i mir presmi ata qe na dojn. ne nuk jemi per te shtyjer me askend
Theme:
Ktu Jemi Per Te Argetuar Si Pas Mundesive Tona. Vizita Juaj Gjithmon Dot ket Falenderim Nga Stafi Yn Ne Ju Mir Presmi Me Plot Moral Dhe Respekt !! Ju Faleminderit Per Mir Kuptim !!
  
  
  Statistic
  Streams of this user
  Start with FLATCAST-Player (you have to install it before usage)
Mapping
 
versionVersion F5.2
versionVersion F5.3
login
Name Password
Login
Flatcast Programm
Online
Streams online: 300
User online: 939
Search
Advertisement
Advertisement