FLATCAST - The Streamingsite for Webcasting listen to music ... chat ... meet friends ... broadcast your music Imprint
   
*~Radio-floresita.Nr1~*

(((¯`'•.¸ ◄╣❤️👉 RADIO ❤️ FLORESITA 👈❤️╠► ¸.•'´¯)))
◄╣❤️╠►👉 BomBoni 👈◄╣❤️╠► 🔥.• Besforta 🎈.• KadY 🔥.• Vanessa 🎈.• Sevdalia🎈.•Drandafili 🔥.• Pejonja 🎈.• Vampiri 🔥.• Valerina 🎈.• Denissa 🔥.• Lejla Ger 🎈.• Luda Albanka 🔥.• Ellectro Style 🔥.• Amella Ger 🎈.• Kemajli 🎈.• Nuki 🔥.• Valerina 🔥.• Ilir Style🎈.• Mini Zi 🔥.• Gabelica 🎈.• Luani 🔥.• DIMI 🎈.• Meti 🎈.• █▓█▓█ Për Me Shum Inffo Ju Lutem Kontaktone Stafin Në Skype: ((( radio.floresita ))) Me Shum Knaqesi Ju Mir Pret Gjithë Stafi i Radio Floresites.


Enter stream   SID: 1551410 User: 14 Unique User: 14
User-Nr.:
10650231
Member since:
Username:
*~Radio-floresita.Nr1~*
Firstname:
dJ
Lastname:
BomBoni
EMail:
Web:
www.radio-floresita.tk & www.floresita.tk
Street:
City:
Mali Zi Kosovo
Country:
Europa Ballkan
Birthday:
Education:
Skype: radio.floresita & Email: radio-floresita@live.com
Profession:
RADIO FLORESITA: Nuk dot jet as i pari as i fundit gjithmon do i mir presmi ata qe na dojn. ne nuk jemi per te shtyjer me askend
Theme:
Ktu Jemi Per Te Argetuar Si Pas Mundesive Tona. Vizita Juaj Gjithmon Dot ket Falenderim Nga Stafi Yn Ne Ju Mir Presmi Me Plot Moral Dhe Respekt !! Ju Faleminderit Per Mir Kuptim !!
  
  
  Statistic
  Streams of this user
  Start with FLATCAST-Player (you have to install it before usage)
Mapping
 
versionVersion F5.2
versionVersion F5.3
login
Name Password
Login
Flatcast Programm
Online
Streams online: 702
User online: 3100
Search
Advertisement
Advertisement